Pozabljivost

by piskec 14. marec 2007 11:33

Vedno kaj pozabim. Kamorkoli grem, tam kaj pustim. Ne morem in ne morem se tega odvadit. Pa lahko ob odhodu še tako razmišljam, da ne bi nič pozabil, hopla... vedno nekaj.

Enkrat sem pozabil vzeti dobrote, ki jih pripravijo za goste, s poročne gostije. Za tisto mi je še danes žal. Grrr. Hm, ali sem pa to celo večkrat naredil...

Tokrat sem v Bohinju pozabil svoj iButton. Z njim sem meril temperaturo, da bo vse lepo dokumentirano. Eh. Še sreča, da so se drugi spomnili nanj, da smo vsaj poklicali Uršo, da ga je vzel. Drugače bi še dandanes bingljal tam.

Bo pa dokumentacija pri naslednjem Srečanju. Za nazaj.

Pa čisto nič ni pomagalo, da sem si točno pet minut pred odhodom še lepo rekel: "da ne boš iButtona pozabil!" Ufff, da najdem tistega, ki me je zmotil...

 

Tags:

Komentarji (2) -

Vreme
14. 03. 2007 20:40:40 #

Očitno se manija pozabljanja na srečanjih nadaljuje. Pa spet sma midva glavna pri tem. na prejšnjem sem sam pozabil pekač za  kostanje (ki sem ga seveda v nedeljo dobil nazaj9 ti pa boš do naslednjega srečanja brez iButtona. Glede na to, da ni tako velik kot pekač za kostanje pa bi ga mogoče lahko dobil tudi po pošti ;)

piskec
14. 03. 2007 21:00:49 #

Prava mojstra, kaj? Ni čudno, da naju slikajo skupaj... ;)
Eh, bom že potrpel. Al pa šel kdaj v Bohinj na obisk.

Dodaj komentar

biuquote
  • Komentar
  • Predogled
Loading

AVTOR

Blog Podkleteno Nebo pišem Aleš Kermauner. Preko njega skozi osebno opažanje sveta skušam nekaj povedati. Včasih mi uspe, večkrat ne.

ZADNJE S TERENA

KRTINA V ŽIVO

OBJAVE

KOMENTARJI

Comment RSS

VREMENSKA NAPOVED ZEVS