Čista žalost

by piskec 4. september 2007 07:52

Tole današnje vreme je pa čista žalost. Dobesedno.

Vlaga, tema, mraz, mokrota, gneča, jajcanje, dežniki...

Že vidim, da bodo tole čisto depresivni dnevi.

Morda bi res lahko uzakonili, da moramo v takih dnevih obvezno ostati doma, lepo zaviti pod odejo, na toplem.

Nikakor si ne predstavljam, da bi moral zdaj v šolo. Še v temi, ves moker v noge do avtobusa, kjer bi eno uro stal do postaje, prišel ves premražen v šolo, kjer bi me še kak prfoks, enako depresiven zaradi vremena, mučil in svoje travme lomil na meni.

Ah, sreče, svoje sem že dal skozi... Davno, davno, a poškodbe še vedno ostajajo, vsaj tako zgleda.

Potem me pa še razjezijo takile kreteni. Verjamem, da imajo poln kufer razlogov, zakaj in čemu so pametnejši od vseh nas, a me to čisto nič ne briga. Takim bi jaz avto zaplenil za tri mesece, pa naj se jim mudi, kolikor hoče. Seveda se je malo za njim pripeljala še cela četica. Medtem, ko nekatere razumem, ker so šli pač pri naslednjem izhodu dol z AC, čeprav je bilo do tam še par km, pa bi nekaterim res kaj grdega storil, ker so odstavni pas izrabili le za to, da se spet zgužvajo na naš pas. Ne moreš verjet, da so lahko ljudje tako brezobzirni, preprosto ne moreš verjet... Pa grem stavit, da so jih polna usta o brezobzirnosti drugih voznikov in o tem, kako drugi ne znajo peljat in o slabi kulturi vožnje in in in in.   

Najbolj zanimivo pa je, da to vedno drugi počnejo, kaj?

Saj ni čudno, takle dan, kako pa naj bi bilo drugače...

Tags:

osebno

Komentarji (3) -

chef
4. 09. 2007 08:35:44 #

Jebeni dež, ja.

Take scene imamo na Slovenski v Ljubljani. Mamico jim spalim, direktorjem, mislijo, da če se njim v službo mudi, se pa lahko s špure za avtobuse rinejo, da potem vsi ostali zamujamo. Naj gre primitivec pet minut prej od doma!

No, pa niso samo oni, poleg takih je še cel kup brezobzirnih kretenov. Ljudje jih pa celo spuščajo nazaj v kolono. Jaz nisem še nobenega, po gasu, pa mir! Potem se pa še kaj razburja iz tiste gare!

In zaradi takih kretenov 0stalih 95% ljudi zamuja v službo. Ko pokličeš na policijo, da naj red naredijo, pa "guspot, sej vemo mi to, ampak nč ne mormo." Banda!

Vreme
4. 09. 2007 10:07:21 #

No to pa je že višek vozniške kulture. Strpnosti nam manjka, strpnosti, pa ne samo v tem primeru....

piskec
4. 09. 2007 10:13:36 #

Preveč je ljudi, ki mislijo, da so več kot vsi drugi. Vsa družba gre v to smer, VIP tu, VIP tam, ni čudno, da se navadijo. In potem delajo neumnosti, še najbolj na cesti, ker je tam najlažje in skoraj anonimno.

Strpnost mora biti prisotna pri vseh, ne samo pri enem delu populacije.

Je*eni dež, kakor je Chef rekel... ;)

Dodaj komentar

biuquote
  • Komentar
  • Predogled
Loading

AVTOR

Blog Podkleteno Nebo pišem Aleš Kermauner. Preko njega skozi osebno opažanje sveta skušam nekaj povedati. Včasih mi uspe, večkrat ne.

ZADNJE S TERENA

KRTINA V ŽIVO

OBJAVE

KOMENTARJI

Comment RSS

VREMENSKA NAPOVED ZEVS