Splet (n+1)

by piskec 23. maj 2007 10:52

Zadnje dni se s Heleno kar dosti pogovarjava o web 2.0, o novih tehnologijah in podobno. Ugotavljava, da sva približno na isti valovni dolžini, ona bolj z organizacijsko socialnega vidika, jaz čisto s tehničnega.

Baše naju edino tamauček, ki kar naprej tuli: mam'ca, očiiii, mam'ca, očiiii. No, pa še tisoč drugih malih stvari, za katere tamauček res ni kriv. In tako ne ostane kaj veliko časa za pogovore in je najbolj primeren čas, ko se voziva v/iz službe. Kar pa je tudi malo zoprno, zjutraj si še ves zaspan, popoldan pa imaš polno glavo in se hočeš vsaj malo spucat.

Mah, kaj... en dan si bova morala vzet dopust, vse tamaučke in malomanjmaučke v vrtec in šole, midva pa na dooolgo jutranjo kavico kam debatirat. Eh, jaz bi to počel vsaj štirikrat na teden, pa mi ne dajo... Šmrk.

V tejle naši krtina.com je namreč boga in pol. A urejeno ni nič, oziroma je totalni kaos, kar je meni sicer všeč, ampak ljudje nič ne najdejo. Kako najti povezave, kako sploh opisati naše spletno mesto? Pa blogi, pa take in drugačne skupnosti, pa domače življenje, pa družina, pa starši, pa še ne ustvarjen poskus nišarjenja, pa storitve na milijon načinov, pa društva, pa hišna avtomatizacija, pa... Saj še sam ne vem več, kaj vse sploh imamo!

Ker pa sem jaz tehnični človek in vedno najdem tisto, kar 'čem, bo morala kar Helena napisat kdaj kaj več. Meni je vse jasno in dostopno ampak ko gledam druge ljudi, kako klikajo po kakšnih spletnih mestih, postanem kar živčen in grem ponavadi raje stran, preden se čisto razkurim.

Tags:

tehnika

Komentarji (2) -

Vreme
23. 05. 2007 12:04:04 #

Ej tudi pri nas je dolga jutranja kavica (čaj) zakon. A nam to uspe več ali manj ob vikendih, pa še kakšen dan med tednom. Bi bil sam za to, da bi bilo tako kar vsako jutro ne samo štirikrat na teden ;)


piskec
23. 05. 2007 12:18:25 #

Kavica je že vsak dan dolga. Ampak, da bi šla pa zjutraj skupaj nekam ven, na jutranji sonček, in jo pila dve uri... To se pa zgodi le vsake kvatre enkrat.

Dodaj komentar

biuquote
  • Komentar
  • Predogled
Loading

AVTOR

Blog Podkleteno Nebo pišem Aleš Kermauner. Preko njega skozi osebno opažanje sveta skušam nekaj povedati. Včasih mi uspe, večkrat ne.

ZADNJE S TERENA

KRTINA V ŽIVO

OBJAVE

KOMENTARJI

Comment RSS

VREMENSKA NAPOVED ZEVS