Štirje

by piskec 18. maj 2007 19:58

Danes smo šli pa naši štirje okrog Gradiškega. Sem jih končno uspel še par prepričat.

Tadeja je tudi tekla in ji je šlo kar v redu, Helena in tamauček pa sta se s kolesom furala naokrog. Helena je potem šla še s kolesom do doma in je bila čisto navdušena. Lepi, mirni kraji so tam okoli nas, v tem letnem času se je enkratno potikati naokoli.

4km, 26:00, 174/96%, 424kCal, 6:30/km. Danes je šlo čisto lepo, od začetka počasi, da se ogrejem, potem pa v tistem tempu, ko se ti zdi, da bi tekel kot Forest. Pa čeprav sem minuto in enaidvajset tekel čez 180 obratov. Presneti klanci, ne gre manj, ne morem pomagat!

Ob takih lepih večerih je takle tek okoli Gradiškega res enkraten. Vse žari, jezero je živo, labodi, race in le par sprehajalcev. Mir, tišina, pravzaprav en tak spokoj, ki ga težko najdeš kje drugje.

Nekako moram dosečt, da se s kolesom pripeljem tja, odtečem krog in s kolesom domov. To bi pa bil malo boljši trening. Ampak kje najti ves ta čas???

 

Tags:

pr norch

Komentarji (2) -

Vreme
19. 05. 2007 04:48:37 #

Lepo. A o duatlonu si že začel razmišljat?? Očitno bomo morali to gradiško jezero še preteči skupaj. Gradiški Chellenge!!! Morda pa drugo leto!! ;)

piskec
19. 05. 2007 07:43:51 #

Drugo leto, tri kroge, 12,6km. Ravno prav... ;)

Dodaj komentar

biuquote
  • Komentar
  • Predogled
Loading

AVTOR

Blog Podkleteno Nebo pišem Aleš Kermauner. Preko njega skozi osebno opažanje sveta skušam nekaj povedati. Včasih mi uspe, večkrat ne.

ZADNJE S TERENA

KRTINA V ŽIVO

OBJAVE

KOMENTARJI

Comment RSS

VREMENSKA NAPOVED ZEVS