Spet

by piskec 18. maj 2007 08:08

Zadnje dni sem spet malo zmeden. Opažam, da to pride vedno, ko se kak posel konča in preden se česa novega lotim, sem v stanju totalne zmedenosti.

Ideje se kar vrstijo, vse bi rad naredil naenkrat, a se vse skupaj sprime v veliko črno kepo in ne naredim nič. Časa nikoli nimam toliko, da bi v miru razmislil, če pa si čas že vzamem pa vedno prej zaspim, preden sploh kaj razmislim. No, saj vemo, kako moški razmišljamo, a ne? Samo naspat se moramo. To pa je malo težje.

In potem se ta velika črna kepa motovili po moji glavi in se vrti gor in dol, ravno toliko, da je ne morem zgrabit. In potem par dni ni nič od mene. Vlačim se naokoli kot kak zombie in nisem od nobene koristi.

Čudno je vse skupaj. Vendar se ponavadi vse dobro izteče. Ideje se skristalizirajo, slabe odpadejo, neuresničljive gredo spat, uresničljivih in hkrati dobrih pa se hitro lotim. Veliko lepše bi bilo, če bi vse to lahko počel pri polni zavesti, ne da moram čakat, dokler se stvari same ne pošlihtajo. Grrr.

Sicer pa me te dni pestijo zanimive stvari. ZEVS forum je v polnem pogonu, a je ostalo še na tone dela. Helium čaka na boljše čase, je že navajen. Prijavil sem se na Blogres pa pojma nimam zakaj in kaj naj bi tam sploh počel. Isti dan imam še IV. Srečanje ZEVSa. Včeraj nisem šel tečt, ker so švigale strele ko nore, a imam vseeno slabo vest. Priprave na Golico vzamejo tudi nekaj časa. Na tablo nisem še nič narisal. Kaj naj s krtina.com? Notri je vse od vsega, niti najmanjšega pojma nimam, kako bi jo uredil, da bi se kaj našlo. Služba? Ah, pustimo to. Vsaj blog pišem. Pa še Hano sem končno uspel napalit. Ha.

Saj niti ni tako hudo, anede? Saj je petek vendar, človek!

Tags:

osebno

Komentarji (5) -

Vreme
18. 05. 2007 09:09:58 #

Zdaj pa je že čas, da si vzameš kakšen prosti dan brez dela in naporov. Priporočam naslednjo soboto Smile !!!!

piskec
18. 05. 2007 09:32:52 #

Rekel si: brez naporov!!!

In jaz naj tečem 8.4km brez napora? Malo morgen. ;)

Wega
18. 05. 2007 13:50:48 #

Meni je pa že grozilo, da ne bi zraven navijal, pa se je srečno izteklo. Kumi čakam...

piskec
18. 05. 2007 17:41:43 #

Še dobro, Wega! Ne nas strašit!

Vreme
19. 05. 2007 04:46:13 #

Ojojo, bi bilo res škoda. Hvalo bogu, da se je dobro izteklo!!

Dodaj komentar

biuquote
  • Komentar
  • Predogled
Loading

AVTOR

Blog Podkleteno Nebo pišem Aleš Kermauner. Preko njega skozi osebno opažanje sveta skušam nekaj povedati. Včasih mi uspe, večkrat ne.

ZADNJE S TERENA

KRTINA V ŽIVO

OBJAVE

KOMENTARJI

Comment RSS

VREMENSKA NAPOVED ZEVS