Vreme po Sloveniji

by piskec 22. januar 2007 11:53

Tole spremenljivo vreme zadnje čase nam naredi ogromen skok v obiskanosti. Še posebej vremensko napoved si ljudje radi ogledujejo. In kakor hitreje se spreminja vreme, toliko hitreje vsi gledajo kakšno bo. Skratka, porast v obiskanosti je lahko tudi do petkratna.

Tudi, če ne bi gledal ven in bi bil kar naprej v kleti (oh, sreče!) med kupom tehnične opreme, bi dovolj dobro vedel, kdaj se pripravlja na dež. Kaj šele na sneg! Takrat obisk podivja. Če pravilno sklepam, to pomeni, da bolj ko je slabo vreme, bolj profitiram. Ja, ok, pa naj bo tako...

In tako je tudi te čase. Trudim se povečat tele naše zmogljivosti, a Siol in Telekom sta neomajna. Počasi, počasi...

Ljubiteljskih vremenskih postaj ima ZEVS pod okriljem že kar nekaj, karta se lepo polni, le tamle, na dolenjskem, nekaj štrajkajo. Bo treba v lov na dolenjsko in notranjsko.

V naravi pa zgleda tole nekako takole:

Pa še Vremensko Napoved pripopam, da se ve, kdaj je obisk:

Čeprav vse tole zdajle... sem eno idejo dobil, ko vsi tako besno sneg iščemo in gledamo na tisoč koncev... Hm, hm. Se mi zdi, da sem si spet delo naredil. Ah.

 

Tags:

tehnika

Komentarji (7) -

Vreme
22. 01. 2007 14:16:44 #

Ja definitivno se tudi pri meni obisk povečuje sorazmerno s poslabšanjem vremena, a saj je to logično. Takrat ko je lepo vreme, tud nas samih ne zanim ne vem kako, boj ko pa se poslabšanje prebližuje, bolj smo radovedni kako bo.

Ja kaj za enga vraga pa si si domisli?. Sem pa zadnje čase kar zadovoljen s tabo, ni ti potrebno več sugeriati, kar sam ideje pobiraš. No ja, za padavine sicer še nisi naredil, upam da ne boš prej v penziji Smile

piskec
22. 01. 2007 14:20:01 #

Ahhhh, saj sem vedel, da se boš na padavine spravil... Tisto je težko pa veliko časa vzame. Pa se nikakor ne lotim.

Eh, nič prav posebno zanimivega se nisem spomnil. Samo malo bom poskusil vse pod eno streho spravit. Da meni ne bo treba na 100 različnih koncev gledat. Lenoba je najboljša motivacija! ;)

Lepo, da si z mano zadovoljen. Sem počaščen! Smile)))

Vreme
22. 01. 2007 18:43:18 #

Ja to le pričakuj, da dokler ne boš spravil padavin pod streho, te bom opomnil vsake toliko časa ;)...saj veš osebni programer ne sme ostati brez dela Smile

piskec
22. 01. 2007 19:02:10 #

Eh, Vreme, s tabo v španoviji res ne bom ostal brez dela... ;))) Se ne bojim!

Vreme
22. 01. 2007 19:24:24 #

"...španoviji" o čem ti to???

piskec
22. 01. 2007 21:08:38 #

Ja, španoviji pri Zevsu... A s' ti mal' zmatran? ;)

Hirkani
23. 01. 2007 09:26:36 #

Dejta raje ornk sneg zrihtat!
Smile

Dodaj komentar

biuquote
  • Komentar
  • Predogled
Loading

AVTOR

Blog Podkleteno Nebo pišem Aleš Kermauner. Preko njega skozi osebno opažanje sveta skušam nekaj povedati. Včasih mi uspe, večkrat ne.

ZADNJE S TERENA

KRTINA V ŽIVO

OBJAVE

KOMENTARJI

Comment RSS

VREMENSKA NAPOVED ZEVS