Tek!

by piskec 4. december 2009 07:52

Če je bil včeraj še Tek?, je danes definitvno že Tek!

Malo me je stisnilo, ko sem namreč pogledal svoj koledar. Prav še... hm... nekaj... stvarčic noter piše. Jaz pa se že tako obnašam, kot da je konec sezone, hoje, teka in da me čaka le in samo še počitek. Pa me ne. Definitivno ne.

Kar je pravzaprav kar v redu, ker sem začel že jamrat. Tako jamrat in stokat, da so me včeraj vrgli iz hiše in sem hočeš-nočeš moral it probat svojo pripravljenost za Barbaro. Tja dol je šlo počasi, 3.5km za ogrevanje, nazaj pa sem dal vse od sebe, a več oziroma manj kot 20:12 nisem spravil skupaj za 3.6km. In to povsem ravninska proga!

Na Barbari bo torej polomija ampak bo vsaj z nasmehom na obrazu in s srcem, kot se pač za E-kipo Srčnih spodobi. (Ok, to je opravičilo, če mi slučajno na rata biti boljši kot prejšnja leta...)

Sem pa potem malo pogledal in gredo naši naslednji vikendi takole - v pravilnem zaporedju:

  • Barbara, kratkih a hudih 3.2km,
  • Šentiljska, nepredstavljivo km,
  • Krti proti Črnivcu, vsaj 25km, vsaj 900vm,
  • Borških 10000+2010, 12km

Kaj torej jamram? Saj bom v decembru naredil več km kot marsikdaj drugič! Sploh se bo km kar nabralo od konca oktobra. Ampak sem moral najprej jamrat, jokat, težit in sitnarit, da sem potem tole pogruntal. Ah.

In zdaj lahko težim, da mi nič ne dajo počivat!

Tags:

pr norch

Komentarji (1) -

Vreme
4. 12. 2009 19:02:06 #

v bistvu imaš kar fini razpored. Barbara ogrevanje za Šentiljsko, Črnivec za regeneracijo, Borških10000 pa za počitek ;)

Dodaj komentar

biuquote
  • Komentar
  • Predogled
Loading

AVTOR

Blog Podkleteno Nebo pišem Aleš Kermauner. Preko njega skozi osebno opažanje sveta skušam nekaj povedati. Včasih mi uspe, večkrat ne.

ZADNJE S TERENA

KRTINA V ŽIVO

OBJAVE

KOMENTARJI

Comment RSS

VREMENSKA NAPOVED ZEVS