Trasiranje

by piskec 3. oktober 2009 17:59

To sploh ni lahko. Trasiranje.

Če greš s tamaučki seveda delaš tudi polno drugih stvari.

Gor in dol, levo in desno. A gremo praaaav? Pa ne že spet nazajjjjj! A je res treba v hrib? Itd. itd. itd. Milijoni vprašanj, na katera ponavadi ni odgovorov. Je treba najti dobre KT točke in kolikor toliko dobre poti, v brezpotjih se nam še kdo izgubi! Čeprav eno čisto malo sva ga pa le dala. Brezpotja.

Je pa lahko v naših gozdovih tudi strašno! Česa vsega ne najdeš! Tudi opozorila!

Tako smo se kar dobro nahodili, dobre tri ure smo špancirali čez gozdove, hribčke, ceste in potoke. Z vsem vred, kar pač paše zraven pri otrocih.

Skoraj 10km, čisto lep trening, za razmigat nogice. To bo navadna proga, ta krajša. "Ultro" grem trasirat v ponedeljek, se bom kar namatral, že vidim. No, ne bo ravno taka ultra kot na trekingih, bo pa čisto dovolj ultra za naše Krte!

Zdaj pa lebdim med kartami, programi in tiskanjem... Ojej, muke ježeve, tele karte! Upam, da mi bo sploh uspelo in to brez kakih večjih napak. Vse, ki se mi bodo izgubili, bom moral sam iskat...

Saj bi dal več slik, pa ne smem. Strogo varovana skrivnost. Ha!

 

Tags:

domači kraji

Dodaj komentar

biuquote
  • Komentar
  • Predogled
Loading

AVTOR

Blog Podkleteno Nebo pišem Aleš Kermauner. Preko njega skozi osebno opažanje sveta skušam nekaj povedati. Včasih mi uspe, večkrat ne.

ZADNJE S TERENA

KRTINA V ŽIVO

OBJAVE

KOMENTARJI

Comment RSS

VREMENSKA NAPOVED ZEVS