Vreme

by piskec 21. september 2009 18:28

Če nič ne pišem, ne pomeni, da se mi ne da.

O, bi se mi dalo, a nimam časa. Seveda je to samo izgovor, čas je pač ena čudna stvar interesov, vendar porabim ves čas za računalnikom za iskanje napak.

Tokrat so me kar naenkrat začele zafrkavat strani z vremenom. Bogve, kaj jih je pičilo, kar naenkrat iz ljubega mira (ali pa iz preveč obiska - tega še ne vem natančno) so začele kar fino štekat. Napoved se je nalagala pet minut ali pa je sploh crknila vmes. To pa ni za zdržat...

In sem zadnji teden vsak trenutek porabil za reševanje tega problema. Zdajle zaenkrat dobro kaže, vse se je umirilo, strežnik dela kot pesmica. Pa je prej štekal, švigal na 100, se ustavljal, ne-delal in podobno.

Sicer se še nisem znebil ms accessa, ampak zdaj sem pa že zelo blizu!!! Samo še vremenska napoved je ostala tam, ker ima pač najmanj podatkov. Vsi ostali podatki vremenskih postaj so šli na sql. No, par stvari sem še popravil in izboljšal, morda pa res ne bo več tečnarilo, čeprav po pravici povem, da nimam pojma, koliko je še strani, kjer se uporablja še access in kjer bodo najbrž rezultati precej smešni, če že ne bo kaj šteknilo.

Vremenski podatki pa so šli končno v sistem geostika, na Map View 3.0. Končno.

Vremenski podatki po Sloveniji!

Edina alternativna vremenska napoved v Sloveniji! Lahko si jo namestite na svojo stran! Ali pa čez google gadgets.

Vremensko društvo ZEVS - forum.

17.10. imamo občni zbor. Tudi za to bi lahko rekel: končno. Priznam, da kar nekaj časa nisem nič kaj dosti delal na tem. Bo treba tole malo spremenit.

Huh, grem pilit zadeve nazaj...

Tags:

ZEVS

Komentarji (2) -

Vreme
21. 09. 2009 19:30:16 #

Čaki čaki, a forum že deluje??? Jaz namreč še vedno ne morem dostopati do njega!!!

piskec
21. 09. 2009 19:32:06 #

??? Seveda deluje! Pa koliko časa že!

Daj ti poglej, kaj ti piše v hosts... da nimaš ti tam še starih vpisov, kaj?

Dodaj komentar

biuquote
  • Komentar
  • Predogled
Loading

AVTOR

Blog Podkleteno Nebo pišem Aleš Kermauner. Preko njega skozi osebno opažanje sveta skušam nekaj povedati. Včasih mi uspe, večkrat ne.

ZADNJE S TERENA

KRTINA V ŽIVO

OBJAVE

KOMENTARJI

Comment RSS

VREMENSKA NAPOVED ZEVS