Nova obutev

by piskec 2. junij 2009 13:28

Šele danes sem se zavedel, da smo letos nabavili že osem gum. Pnevmatik. Čevljev za avto. Whatever.

Še v življenju nisem kupil toliko gum. No, vsaj tako se mi zdi. Ponavadi kupujem le zimske in še to le takrat, ko jih hudič pobere. Letos pa - kaj pa vem - kaj je vame šinilo... Kar naenkrat letne.

Pa saj niti na prvi fotki ne zgledajo nove!

Križana gora, za te stare avte... saj ne vem, če se sploh splača. Pa potem moram še zimske spravit, pa do petnajstega novembra pazit, da jih preobujem, pa... pa... pa... Pa same skrbi!

Ne morem verjet, da se mora človek bavit s takimi stvarmi... Meni je to povsem in v celoti odveč!

Sicer sem pa lahko kar vesel, tendenca sodobnega človeka, da naredi enostavne zadeve še bolj komplicirane in neumne, tu najbrž še ni prišla do vrhunca. To, da moram gume menjat *le* dvakrat na leto, je po takšnih merilih najbrž še celo super, anede?!

 

Tags:

avto

Komentarji (3) -

Maša
2. 06. 2009 14:21:07 #

Avto pelje ljudi, nujno rabi varne čevlje. Splača, splača.

Krtek99
2. 06. 2009 17:08:48 #

Najboljše je biti brez avta. Ni skrbi s servisi, ni skrbi z gumami ni skrbi zaradi toče ... Smile Uživam že 14 dni brez avta... pravo olajšanje! Žal se bo uživanje pojutrišnjem končalo.. in spet bodo tu skrbi in težave Smile Smile Smile

piskec
2. 06. 2009 17:11:08 #

Varne že, ne pa nove. Smile

Ah, Krtek, seveda, seveda! Ampak, če si na deželi doma, pomeni, da si dal manj za hišo, imaš pa za to skrbiiiiiiii. Jeba... Smile

A s točo so skrbi? Smile

Pingbacks and trackbacks (1)+

Dodaj komentar

biuquote
  • Komentar
  • Predogled
Loading

AVTOR

Blog Podkleteno Nebo pišem Aleš Kermauner. Preko njega skozi osebno opažanje sveta skušam nekaj povedati. Včasih mi uspe, večkrat ne.

ZADNJE S TERENA

KRTINA V ŽIVO

OBJAVE

KOMENTARJI

Comment RSS

VREMENSKA NAPOVED ZEVS