Tek do Kranjske Gore

by piskec 4. april 2009 18:21

Res se vidi, kot da siliva nazaj v Planico.

Pa čisto do tja nisva prišla, sva se že prej ustavila v Ratečah, kjer se je tokrat zbral pretežen del naše družine. Potem smo ga pa malo žurali in se pogovarjali, a ne predolgo v noč, smo bili že vsi zmatrani od celega tedna.

Najina želja pa je bila, da greva enkrat tečt do Kranjske Gore. Kar tako, tečt. Kdaj pa še lahko rečeva, da sva tekla v Kranjsko Goro in nazaj? Težko, ni res?!

Ja, malo je bilo težko vstat, kakšno pivce je bilo vseeno preveč in tudi kaka minuta spanja premalo. Ampak se nisva dala, take priložnosti se ne pokažejo vsak dan. Lahko celo, da so Once In A Lifetime. Zato sva kar šla.

Pivo je po glavi težilo le nekje do tretjega kilometra. Potem o njem ni bilo ne duha ne sluha. Saj vem, tole z aktivnostjo je najbolje za preganjanje teh jutranjih težav, ampak, ko le ne bi bilo tako presneto naporno...

Sonček je sijal, bilo je skoraj vroče, mrzlo sploh ne. Stara trasa železnice je bila popolnoma osamljena, ob osmih zjutraj tudi na daleč še nikogar. Še po cesti so se slišali le trije avti na uro.

Edini sneg se je znašel zadaj za pumpo pred KG, a sva ga več ali manj elegantno kar pretekla. Kljub žmohtnosti.

Tole je slika, kjer sem hotel pokazati, da v teh časih - ko tule še od daleč ni nobenega snega - tečeva po snegu! Superge in sneg bi bilo povsem dovolj. No, pa sem dobil še eno sliko samega sebe v pajkicah... Eh, super.

Seveda sem fotografu takoj vrnil, no, ne takoj, takrat, ko sva prisopihala do Kranjske Gore. Da se vidi, kje sva bila in da ni nič ne goljufava!

Spila sva eno vodo in čaj, nisva mogla kar takoj obrnit in it nazaj. Vsaj malo sva posedela, da v naju pride občutek, kje sva.

Nazaj grede je bilo pa sploh super. Malce težje, ker sva malo pospešila in tudi zato, ker gre proti Ratečam seveda gor, a jaz se matram le prvih pet kilometrov. Potem gre na bolje.

V celotnem smislu pa je tek povsem uspel, oba sva bila nadvse zadovoljna, da sva šla in da se nama je dalo!

9.36km, 1:08:22, 7:18/km, 926kCal, 159/182. Počasna sva, to je res, ampak važno je, da nama je luštno, kdo bo drugače tekel!

Tags:

domači kraji | pr norch

Komentarji (1) -

Vreme
4. 04. 2009 20:13:15 #

Pridna!!!

Dodaj komentar

biuquote
  • Komentar
  • Predogled
Loading

AVTOR

Blog Podkleteno Nebo pišem Aleš Kermauner. Preko njega skozi osebno opažanje sveta skušam nekaj povedati. Včasih mi uspe, večkrat ne.

ZADNJE S TERENA

KRTINA V ŽIVO

OBJAVE

KOMENTARJI

Comment RSS

VREMENSKA NAPOVED ZEVS