Predstava

by piskec 13. december 2008 21:40

Tokrat je bil Dedek Mraz za otroke. Služben.

Kolikor vem, je bilo celo enkrat glasovanje ali naj pride Božiček ali Dedek Mraz. DM je zmagal.

Letos je bilo vse drugače, kot druga leta. Pa še Flori je že prevelika, tako je bil tokrat upravičen le tamauček. Bogve, koliko časa še. Leto, dve? Ali pa bo kriza poskrbela, da ga že drugo leto ne bo več?

Letos smo šli v pravo gledališče, v Medvode, čeprav zaradi tega predstava ni bila prav nič boljša kot prej. Je pa zanimivo, koliko je teh skupin, grup, ki izvajajo takele predstave. Skoraj na stotine. Saj so kar v redu, me pa zanima, kje so vsi moški? Že zadnjič, ko sva bila s tamaučkom v Domžalah, je bila skupina sestavljena iz samih žensk in nič drugače ni bilo danes: same punce. Niti enega fanta!

Kje pa so fantje? (se) igrajo kako drugače?

Nagnetli so nas spet preveč v eno dvorano, spet je bila totalna gužva. Ampak tega smo že navajeni. Ne navadim pa se na starše, ki kar naprej klepetajo. Saj se vsak dan v službi srečajo, madona... potem pa klepetajo še med predstavo. Grrr. Pa not pa ven skozi vrata, in to celo predstavo. Čemu??? Kar naprej...

Ne moreš verjet. Pa se pritožujemo nad otroci, da ne dajo miru, pa kakšni so, pa... Ah, to ni pravzprav nič, starši s(m)o ta hudi, starši!

Tags:

Komentarji (2) -

Marjetka
15. 12. 2008 13:26:50 #

Ja, zaradi takih staršev me še danes glava boli. V torek smo namreč imeli koncert Adija Smolarja in se je dogajalo podobno kot opisuješ. Najhuje pa je bilo, ko je Adi napovedal svojo zadnjo pesem in so nekateri tastari začeli kar vstajat ter klicat svoje froce, ki so jih pred tem lepo flegma pustili divjat pod odrom. Ej, človek je še stal na odru, se pripravljal, da zapoje, narod pa kar navali k izhodu. Groza! In potem se čudimo...

piskec
15. 12. 2008 17:44:12 #

Dobri smo, anede?!

Ena taka banda nevzgojena. Ampak ponavadi so potem otroci malce glasnejši in na koncu vsega krivi. Ha!

Dodaj komentar

biuquote
  • Komentar
  • Predogled
Loading

AVTOR

Blog Podkleteno Nebo pišem Aleš Kermauner. Preko njega skozi osebno opažanje sveta skušam nekaj povedati. Včasih mi uspe, večkrat ne.

ZADNJE S TERENA

KRTINA V ŽIVO

OBJAVE

KOMENTARJI

Comment RSS

VREMENSKA NAPOVED ZEVS