Moj prijatelj Telekom

by piskec 7. avgust 2007 13:32

Moj pravi prijatelj ni SiOL, kakor sem zmotno predvideval, temveč Telekom!

To je tisti, pravi prijatelj, ki ga spoznaš v nesreči! Nacionalni operater.

Nekako bi mu bilo potrebno zakonsko odstranit tisto "nacionalni".... Grrr.

Zgodba z našo linijo se je namreč zapletla. Zelo zapletla.

Sva šla namreč pogledat k mojstrom, ki kopljejo plinovod po naši vasi. Tam je bila tudi bližnja soseda.

Mojstri so pretrgali kabel, kakor se seveda rado dogaja pri takih delih. Se pač zgodi, ni kaj. Vendar pa je potem potrebno kaj narediti, da se zadeve pošlihtajo, kajne?

No, delavci dva dni že telefonarijo Telekomu, da naj pride zvezat potrgane žice. Soseda dva dni telefonari. IN?

Prišel je telekomovec. S slušalko! Kaj je z njo mislil, ne vem, bil pa je, po pričevanjih, aroganten in nesramen. V stilu: "kaj pa rabte internet?". "Boste že zdržal par dni."

Ejjjjjjj, TELEKOM Slovenije??????

Ima me, da bi jim tistega ptiča zabil nekam... pa ne moreš čisto nič... Mali človek se lahko le tolaži, da ga bo enkrat hudič vzel in da se bodo vsi tisti kao naj-uspešnejši managerji enkrat pobrali in odšli v penzijo. In da bo mogoče enkrat, le enkrat, prišel kak telekomovec, ki bo prijazen. In da bomo imeli telekomunikacijsko firmo, ki bo prijazna in konstruktivna do težav lastnih uporabnikov. Ki bo imela posluh. A najbrž so to sanje v Sloveniji...

Če bomo jutri gor, smo lahko srečni, torej.

ŽALOSTNO.

Pripis 8.8.2007

Zgleda, da sem zadnje čase malo krivičen. To sicer ni lepo, me je pa za razumet. Dva dni brez ineta, ko skačeš gor in dol po hiši in se ti zdi, da je cel svet gluh za tvoje težave... To je težko. Imamo celotno spletno mesto, ki ima kar nekaj obiska, na njem pa tečejo pomembne stvari za ZEVS, da ne govorimo o vseh povezanih straneh, ki objavljajo našo Napoved. Pa blog. Pa pisma, ki sem jih razposlal naokoli, da naj si ogledajo krtina.com... Vse to gre v maloro, pa še marsikaj zraven.

Z razvojem spletnega mesta je veliko dela. S tem, da ga narediš javnega in bolj poznanega, še več. V današnjem času te lahko taka dva dni, milo rečeno, staneta par mesecev dela. Tako je to.

Toliko v opravičilo sebi, ker sem dejstva malo pomešal, malce zabrisal meje in tolkel po tistih, ki morda niso nič krivi.

Glede Telekoma: na 116 je bilo javljeno v ponedeljek dopoldan. Tam so rekli, da fantje ne morejo biti povsod in bo zato potrebno zdržat. Da bodo poskusili priti čimprej, v torek. V torek je res prišel tehnik, do katerega sem bil krivičen, ker je bil zelo prijazen in je svetoval vse, kar se je v tistem času dalo sploh narediti. Njemu se torej iskreno opravičujem, zgleda, da imajo pri Telekomu tudi prijazne ljudi. To je vsekakor pohvalno in lahko le podpiram.

Telekom in Siol sta zdaj ena firma. Definitivno s premalo ljudi. Čeprav je podobne okvire videti pri večini slovenskih podjetij, pa je morda že čas, da se pri Telekomu enkrat zavedo, da naj bi uporabnikom šli naproti v čim večji meri. Saj nismo sitni brez veze. Saj ne težimo kar tako, povprek. Težimo, ko kaj ne dela. In takrat pričakujemo odpravo napake v čimkrajšem času. To, da nimajo ljudi, preprosto ni moj problem. Kolikor vem, jih plačujem tudi za to.

Tehniku s Telekoma pa se še enkrat opravičujem za besede, ki jih ni izgovoril, pa sem mu jih položil v usta.

Tags:

splošno

Komentarji (2) -

Vreme
8. 08. 2007 09:21:23 #

Torej ste srečni. Aja pa prej kot v 48 urah so vam uredili zadevo, tako da se o zmanjšanju naročnine lahko pobrišete pod nosom! ;)

piskec
8. 08. 2007 10:19:26 #

Ha, dobra fora, kaj? Smile

Dodaj komentar

biuquote
  • Komentar
  • Predogled
Loading

AVTOR

Blog Podkleteno Nebo pišem Aleš Kermauner. Preko njega skozi osebno opažanje sveta skušam nekaj povedati. Včasih mi uspe, večkrat ne.

ZADNJE S TERENA

KRTINA V ŽIVO

OBJAVE

KOMENTARJI

Comment RSS

VREMENSKA NAPOVED ZEVS