Sobota zvečer

by piskec 14. julij 2007 20:20

Bolje kot iti v gostilno je, da greš tečt. Še posebno v soboto zvečer. Jutri je treba po drva, delat, vstat od pol šestih, bogve kako bi delal, če bi šel v gostilno. Bolj slabo, najbrž.

Anede?

No, danes sva šla skupaj s Tadejo teč, a me je zapustila po polovici proge. Še ni navajena, da s kom teče in sem jo kar naprej motil. Jaz se sicer ne zavedam, da bi jo kaj motil, a natanko vem, kako se počuti. Ko se prilagajaš drugim in potem ne gre in ne gre.

Za to, da lahko z drugimi tečeš, se moraš že kar nekaj poznati, bit samozavesten v teku in se ne ozirat na druge. Tudi jaz sem se večkrat prilagodil drugim, kar ni bilo nikoli dobro. Tečt moraš sam, v svoji glavi, drugih ne smeš niti opazit.

Počasi vsi pridemo do tega.

Spet sem trogal GPS s seboj. Danes je pokazal celo 4,62km, kar pa je nemogoče... Ker pride potem tempo pod 6, jaz pa vem, da sem danes res lenobno počasi tekel, z užitkom. V eno smer čisto lepo počasi, na 168, nazaj pa sem malo pospešil, a ne preveč.

Že trikrat sem imel namen pomerit zadevo s kolesom, a še zdaj nisem prišel do tega. Morda jutri?

4.000m, 27:24, 170/92%, 423kCal, 6:50/km.

Tags:

pr norch

Dodaj komentar

biuquote
  • Komentar
  • Predogled
Loading

AVTOR

Blog Podkleteno Nebo pišem Aleš Kermauner. Preko njega skozi osebno opažanje sveta skušam nekaj povedati. Včasih mi uspe, večkrat ne.

ZADNJE S TERENA

KRTINA V ŽIVO

OBJAVE

KOMENTARJI

Comment RSS

VREMENSKA NAPOVED ZEVS