Končno nov

by piskec 21. maj 2007 13:13

Pri nas imamo en tak super, uh in oh sesalnik. Res je super, uh in oh. Problem je le v tem, da ga prav nihče ne mara. Preden ga sestaviš, je treba že spat. Skratka, priprav je mnogo več, kot je potem veselja z njim. Res, da zna vse in še marsikaj več, a tisto "več" itak nikoli ne uporabljamo.

Ker je bil drag ko svina, sem, gorenc kot sem, prepovedoval nabavo novega. Kaj bomo zdaj kupovali novega, ko pa smo pol leta živel na kreditu, da smo si tega privoščili? Nisem nor.

Vsa sreča, da smo takrat zraven dobili še enega takega, na palico, nič posebnega. A se je na koncu izkazal za veliko bolj uporabljanega.

A pri nas doma prej ali slej tudi najboljše materiale mine potrpljenje in gredo rakom živžgat. Tako ali tako ga je že pol leta držal skupaj le lepilni trak. In sem na koncu moral popustit, čeprav osebno mislim, da se tisti, uh in oh, še ni čisto amortiziral.

No, saj je vse trajalo še dva meseca, preden se ni Helena res razjezila in šla ponj. In zdaj ga mamo.

Me prav zanima, koliko časa bo zdržal.

Uh in oh pa je pristal pri meni v kleti in mi dela družbo in nekako moram najti njegovo uporabnost. Trenutno mi ne pade nič pametnega na misel...

Tags:

hiša

Komentarji (2) -

Vreme
21. 05. 2007 19:40:37 #

Ja če ga že gledaš vsaki dan, pa še te malo posesaj ;)

piskec
22. 05. 2007 11:40:45 #

Boš ti prišel pogledat pa ga bomo dali tebi v roko! Smile

Dodaj komentar

biuquote
  • Komentar
  • Predogled
Loading

AVTOR

Blog Podkleteno Nebo pišem Aleš Kermauner. Preko njega skozi osebno opažanje sveta skušam nekaj povedati. Včasih mi uspe, večkrat ne.

ZADNJE S TERENA

KRTINA V ŽIVO

OBJAVE

KOMENTARJI

Comment RSS

VREMENSKA NAPOVED ZEVS