Nametano

by piskec 18. april 2007 12:57

Ker sem zadnje čase malce zmeden in ker se mi zdi, da sem za vse sam, so se moje misli začele čudno spreminjat. Po več naenkrat jih je namreč strašansko težko obdelat, vsaj jaz poznam le FIFO sistem. Paralelno procesiranje mi je popolnoma tuje in se v skupni vlogi očeta in matere ne počutim najbolj domačega. Le upam lahko, da se bom navadil...

Zato je tole danes bolj nametano. Kakor so tudi moje misli:

- danes sem uspel zamenjat baterijo v uri! Jupiiiii! Po dveh mesecih. Vzelo mi je natančno 6 minut. Ah.

- spet sem kupil pedala za Mitjevo kolo. Drugič. Morda mi uspe. Pri vseh mogočih specialnih štacunah s kolesi, sem moral na koncu pedala kupit v sparu.

- kupil pumpo za kolo in vse ostale pritikline. Na elektriko, dost mam pihanja in zafrkancije. Tudi v sparu, vse ostale pumpe so vesoljske ali pa moraš imeti orožni list.

- TV je popravljen. Dobil SMS od serviserja, skupaj s ceno. Tale serviser je faca, vedno popravi hitro in dobro. Pa še prijazen je. Zato malo reklame: http://www.gorosan.com/! Čeprav bi rajši videl, da je totalno fuč... Zdaj se namreč lahko poslovim od kakšnega LCDjčka...

- zakaj gredo počivalni dnevi brez teka tako hitro mimo? Bom danes tekel po-noči in po-dežju? Super.

- včeraj je šla prva kila pomfrija. Več moram nabavit, sem pozabil, kakšni jedci smo.

- ne morem verjet, ampak včeraj mi je uspelo za eno uro mrknit na kavču. Pojma nimam, kako.

- zdravniki so nevarna vrsta. S tamaučkom bil včeraj na ORL, ker se nam zdi, da malo slabše sliši. Ti bi mu kar žrelnico odstranili, križana gora! Saj ni čudno, da ne sliši, če ima pa polno glavo smrklja! Zdaj mu moram pol litra slane vode v nos zlivat. Dnevno. To bo veselja!

- res sem si kupil uro za tek. Ne vem zakaj, ampak Casio mi je najljubši. Samo, da sem ga videl, sem bil mrzel. Kakšni Polarji neki... Casio, plastik fantastik, to je to! Mladostne poškodbe. Skupaj s heartbeatom seveda. Bom videl, če ga sploh znam uporabljat.

- s Heleno se pogovarjava kar prek gmaila. Sploh ni slaba ideja. Ta svet je toooolk majhen, ona pa je vseeno taaaako daleč...

- tamauček se danes sploh ni privlekel v taveliko posteljo. Tudi vstal je sam in pricapljal dol v dnevno. Seveda bos in napol nag ampak en korak je že!

- Mitja se je vpisal na šolo, kjer jih je 10 preveč. Ja, mater... Malo ga bo treba rinit k dobrim ocenam, kar pomeni veeeliko dela!

- kaj pa Tadeja sploh počne???

- če ne bom kmalu pokosil trave, bom moral ročno delat, kosilnica ne bo več potegnila. Morda me danes reši dež?!

- juh, kaj bi šel rad na kako pivo! Ki bi dobilo mlade...

- ja, ja, najprej bo treba perilo do konca oprat!

- pišem dva članka, ki mi gresta "super" od rok. Grrrrr, borim se, borim... nekako mi ne gre. Ni volje, ni časa, ni miru. Bom, bom, bom, obljubim!

- lobiram pri radioamaterjih, ki imajo kar nekaj vremenskih postaj. Morda pa kaj uspe.

- delam na super tajnem projektu, ki je pravzaprav preizkus/poskus. Rezultate bom dal na plano čez pol leta. Kar nekaj začetnega dela in veliko sprotnega. Problem je, ker se mi ideje porajajo, stvar tudi okvirno naredim, potem me pa zanimanje mine... In mnogo reči potem sloni kje zapuščeno, v kakšnem kotu spletnih strani. Lep primer je Helium, ki bi bil čisto super storitev, a da ga prevajam že dva meseca??? Ojej. Potreboval bi kakšnega vzdrževalca.

Najbolje, da grem počasi domov kuhat kosilo. Bom naredil več uporabnega, kot da tukaj izvajam paralelizem.

Tags:

osebno

Komentarji (4) -

H.
18. 04. 2007 18:13:44 #

Pravzaprav se kar lepo znajdes tudi brez mene. Se malo, pa bos multipraktik. LJT

piskec
18. 04. 2007 18:34:01 #

Ne, ne, ne... Zelo, celo preveč naporno! Par dni že zdržim, več pa težko!

Vreme
19. 04. 2007 05:28:27 #

Ma kaj, res ti gre dobro, počasi se boš navadil ...bolje ti skoraj ne bi moglo iti!!

piskec
19. 04. 2007 06:13:49 #

Oh, samo, ko ne bi bil tako zmeden...

Dodaj komentar

biuquote
  • Komentar
  • Predogled
Loading

AVTOR

Blog Podkleteno Nebo pišem Aleš Kermauner. Preko njega skozi osebno opažanje sveta skušam nekaj povedati. Včasih mi uspe, večkrat ne.

ZADNJE S TERENA

KRTINA V ŽIVO

OBJAVE

KOMENTARJI

Comment RSS

VREMENSKA NAPOVED ZEVS