Kazen

by piskec 17. april 2007 06:30

Za kazen dvajsetkrat napiši: Pred spanjem ne pijemo poživilnih pijač!

Pred spanjem ne pijemo poživilnih pijač. Pred spanjem ne pijemo poživilnih pijač. Pred spanjem ne pijemo poživilnih pijač. Pred spanjem ne pijemo poživilnih pijač. Pred spanjem ne pijemo poživilnih pijač. Pred spanjem ne pijemo poživilnih pijač. Pred spanjem ne pijemo poživilnih pijač. Pred spanjem ne pijemo poživilnih pijač. Pred spanjem ne pijemo poživilnih pijač. Pred spanjem ne pijemo poživilnih pijač. Pred spanjem ne pijemo poživilnih pijač. Pred spanjem ne pijemo poživilnih pijač. Pred spanjem ne pijemo poživilnih pijač. Pred spanjem ne pijemo poživilnih pijač. Pred spanjem ne pijemo poživilnih pijač. Pred spanjem ne pijemo poživilnih pijač. Pred spanjem ne pijemo poživilnih pijač. Pred spanjem ne pijemo poživilnih pijač. Pred spanjem ne pijemo poživilnih pijač. Pred spanjem ne pijemo poživilnih pijač.

Včeraj sem delal majhen poskus. V trgovini sem si kupil enga sharka, da bom preizkusil ali res kaj pomaga pri naporih. Se bom bolje počutil?

Najprej sem se spraševal ali na ga srknem pred ali po teku? Mitja mi je svetoval po. No, pošteno bi bilo PO, sem si rekel, da ne bom slučajno preveč tekel in da se bom PO teku nato bolje počutil in hitreje prišel k sebi.

Poskus je USPEL!

Malce sem namreč pozabil - no, nisem pozabil, a mislil nisem prav veliko -, da sem tekel ob 23h. In sem presnet zvarek spil okrog polnoči. In potem spat. Ja, seveddddaaaaaa.

Do dveh sem bil zombie.

Dokazano v prvi osebi, da poživlja. Če ne nič drugega pa vsaj spat ne moreš. Počutil pa se nisem nič bolje. Edino zdajle, zjutraj, sem - spet - ves zmahan in zaspan.

Pa je lahko človek še bolj butast??? Križana gora.

Tags:

osebno

Komentarji (5) -

Vreme
17. 04. 2007 07:52:40 #

No super, sedaj pa si začel delati že eksperimente na sebi. Ti povem nekaj še bo iz tebe definitivno. Vsekakor pa si vsaj malo poskušal upoštevati enega izmed mojih nasvetov, da ponoči ne smeš preveč spat Smile

piskec
17. 04. 2007 08:05:05 #

Pa ravno nasvet, ki mi je najmanj všeč! Grrrrr.

Wega
17. 04. 2007 09:21:39 #

Emmm, pa še goljufaš. "Pred spanjem ne pijemo poživilnih pijač." si napisal enkrat, ga skopiral in 19x pritisnil ctrl+v

piskec
17. 04. 2007 09:29:13 #

Ti si preveč pronicljiv zame Wega... Bi se moral sem in tja zmotit, a nede?  ;)

Ampak že en napis in 19 x Ctrl-v bo - vsaj upam - pomagalo. Smile

Časi kred in tabel so že minili, tehnologija od nas terja druge zmogljivosti... Pisat pa ne znam(o) več.

Vreme
17. 04. 2007 18:21:27 #

Čuj da neboš še tako kopiral pri teku Smile

Dodaj komentar

biuquote
  • Komentar
  • Predogled
Loading

AVTOR

Blog Podkleteno Nebo pišem Aleš Kermauner. Preko njega skozi osebno opažanje sveta skušam nekaj povedati. Včasih mi uspe, večkrat ne.

ZADNJE S TERENA

KRTINA V ŽIVO

OBJAVE

KOMENTARJI

Comment RSS

VREMENSKA NAPOVED ZEVS