Poroka

by piskec 15. april 2007 13:20

Za prvi dan brez Helene, smo si izbrali kar poroko. Najboljše, da začnemo z največjim žurom! Če to preživimo, potem vse ostalo ne bo več problem.

Seveda smo preživeli...

Jaz sem jih pa takole čakal z rižem! Joj, sta ga dobila...

Na koncu nas je čakal še ognjemet!

Čeprav sta tamaučka dva že počivala. Kar tam, v najbližjem kotu.

Poroka je bila prav super. Jaz sem morda malce preveč asocialen, priznam, da ne znam stikov navezovat kaj preveč dobro. Ponavadi si pomagam z alkoholom, vendar pa to včeraj ni bila pravšnja opcija. Sam s štirimi otroci imam nekaj preveč odgovornosti. Kako je čisto drugače, če sta dva, kaj? Še posebno moški že kar privzeto vzamemo, da bo ženska domov vozila... Pri nas seveda ni nič drugače. In ker Helena skoraj nikoli ne pije, si to pravico in dolžnost vedno vzamem sam.

Tokrat pa nisem mogel nič. No, zdržali smo do pol dveh, ob pol štirih pa smo se pritrogali domov. S samo enim kratkim postankom, sem se moral malo razgibati in se naužiti svežega zraka. Tadeja je sicer sedela zraven mene ravno zato, da jaz ne bi sučajno zaspal. A je kmalu uspavala samo sebe.

Poroka je vedno tak, neke vrste specifičen žur. In takega ga je treba tudi jemat. Zato se mi zdi, da je bilo prav super!

Edino žalostno je to, da bomo danes spustili en tak lep dan. Se nobenemu nič ne da...

Tags:

Komentarji (2) -

Vreme
15. 04. 2007 19:25:06 #

No fino lepo ste začeli, pa še bomfri ste sigurno jedli Smile))

piskec
15. 04. 2007 20:31:15 #

Pomfri še pride, še pride!

Dodaj komentar

biuquote
  • Komentar
  • Predogled
Loading

AVTOR

Blog Podkleteno Nebo pišem Aleš Kermauner. Preko njega skozi osebno opažanje sveta skušam nekaj povedati. Včasih mi uspe, večkrat ne.

ZADNJE S TERENA

KRTINA V ŽIVO

OBJAVE

KOMENTARJI

Comment RSS

VREMENSKA NAPOVED ZEVS