Zamenjava

by piskec 12. april 2007 05:32

Zamenjava. Tokrat uspešna.

Enkrat lansko leto sem se odločil, da zamenjam svoj stari brivnik. Takrat se je vse skupaj slabo končalo, saj sem po treh dneh začel spet uporabljati starega. Malce prepozno, sem že bil povsod porezan. Braun pač ni moja firma, če se enkrat navadiš na Philipsa, si celo življenje njihov. Zamenjava firme se torej ni obnesla.

Vendar pa puljenja dlak ob britju nisem več zdržal, nekako raje imam, da jih brivnik reže. In s težkim srcem, res težkim, stari mi je služil nekje 10-12 let, kdo bi se spomnil?, sem ga šel zamenjat. Zdaj sem kupil spet Philipsa, ne nasedam več, in ne niti najcenejšega. Ker pa nisem mogel iz svoje kože, sem vzel takega, ki je bil vsaj v akciji! No, res pa je, da je imel vse tisto, kar sem hotel in da svojih zahtev nisem nižal samo zaradi akcije, kar se meni sicer rado dogaja.

Stari je pa šel direktno v smeti. Da si slučajno ne bi (spet) premislil.

Obstaja pa en problem, kateremu še ne vem rešitve. Brivnik je namreč strašansko tih in kar naprej pritiskam gumb za vklop. Stari se je drl na vse pretege in te je zjutraj prav fino zbudil. Pa še vsi so vedeli, da si v kopalnici. Zdaj pa je vsega tega jutranjega bujenja konec. Res, vsake par minut pogledam ali sploh dela, a je treba napolnit baterijo? Pa še vse je tako mehko, upam, da ne bom vsega polomil.

Tale mehki, nežni "hrsk, hrsk, hrsk" res ni prav nič v primerjavi z veselim "BZZZZZZZZZZZZZZZ" starega.

Za brauna pa sploh ne vem, kam sem ga spravil. Ga iščem že par dni, morda se je v zemljo vdrl. Saj obljubim, da ga ne bom več uporabljal, našel pa bi ga vseeno rad. Z dolgimi koraki za mano prihaja naš Mitja, ki ga bo že znal ponucat. Počasi bo kar moral svoj puhek postrgat dol.

Jasno, da sem ga slikal, a nede?

Tags:

osebno

Komentarji (6) -

Gandalf
12. 04. 2007 07:17:11 #

Braun je zakon. Če ni glih najcenejši model, brije precej bolj učinkovito kot Phillips in se ne rabiš brit tolk časa.

piskec
12. 04. 2007 07:29:38 #

Meni na žalost nikakor ni uspelo. Morda res preslab model, čeprav toliko poceni pa spet ni bil.. Res je, da je bil učinkovit, ampak s sabo je tudi kožo odnesel, kar mi ni bilo ravno všeč. ;)

Mah, še dobro, da je povsod vsaj nekaj firm, se lahko pregovarjamo, katera je boljša. ;)

URĹ A
12. 04. 2007 11:56:11 #

Taka in podobna morilska orodja so mi tuja in v mojem življenju nezaželena.
Naj žive kocine !!;))

piskec
12. 04. 2007 12:48:38 #

Smile) Jah, Urša, tebi pašejo! Ne vem pa, če bi še isto govoril, če bi mene videl z brado... Ojej! Bodi siguren, da je pri meni uporaba morilskega orodja obvezna! ;)

Vreme
12. 04. 2007 13:35:29 #

Nikoli ne reči nikoli Smile)))))))))))))

Sicer pa sem tudi sam nekaj let nazaj nosil brado, a se me znaš predstavljat ;) ??

piskec
12. 04. 2007 15:02:40 #

Tebe predstavljat z brado? Ufffa. Ja, imaš prav, ne bom nič več rekel... Da bo spet kdo kaj o kakšni gajbi rekel, pa bom mrzel. Frown

Dodaj komentar

biuquote
  • Komentar
  • Predogled
Loading

AVTOR

Blog Podkleteno Nebo pišem Aleš Kermauner. Preko njega skozi osebno opažanje sveta skušam nekaj povedati. Včasih mi uspe, večkrat ne.

ZADNJE S TERENA

KRTINA V ŽIVO

OBJAVE

KOMENTARJI

Comment RSS

VREMENSKA NAPOVED ZEVS