Službeni Dedek Mraz

by piskec 17. december 2006 17:19

Pri nas v službi še vedno Dedek Mraz. Nikakor Božiček. Letos so naši otroci postali celo ciljana skupina, vse so se naučili o prehodu na euro in kako bo Toli še vedno Toli, le napis si bo spremenil iz 1 Tolar v 1 Euro.

Pa še starši smo se nekaj naučili. Nekdo se je spomnil, da je treba tudi naše otroke malce vzgajat in tako so naši otroci letos prvič prešli v skupino, ki ji je lahko tudi kaj prodati. Sicer pa ni bilo slabo, nikakor ne, morda le presenečenje ampak prijetno. Zakaj pa bi vedno poslušali le o muckih in kužkih in zajčkih in kajvemšečem.

Oba otroka, ki sta bila gor na odru, sta izjavila, da bosta bančnika, ko bosta velika. Kul. Z mladimi je treba začet!

Leandra nismo peljali tja, ker je še vedno bolan, le Flori se je udeležila igrice in sedela DM v naročju. Je pa zato dobila dve velikanski vreči daril, pri katerih vedno mislim, da pretiravajo, nato pa smo šli domov, se igrat.

Navdušenje traja 4 ure in 14 minut. Potem pa čakamo kakšnega drugega Dedka Mraza, Božička in podobno. Ali pa naslednje leto...

Otroci imajo polne ri*i igrač se mi zdi...

Tags:

dogodki

Dodaj komentar

biuquote
  • Komentar
  • Predogled
Loading

AVTOR

Blog Podkleteno Nebo pišem Aleš Kermauner. Preko njega skozi osebno opažanje sveta skušam nekaj povedati. Včasih mi uspe, večkrat ne.

ZADNJE S TERENA

KRTINA V ŽIVO

OBJAVE

KOMENTARJI

Comment RSS

VREMENSKA NAPOVED ZEVS