Statistika

by piskec 3. november 2006 07:21

Pa je mesec spet naokoli. In zopet je potrebno narediti statistike za spletna mesta, ki so pod našim upravljanjem. Zadnje čase se kar nabirajo, šest se jih je že nabralo. Krti, weather, automation, HeliUm, www in kermauner.net. Največ obiska seveda beleži krtina.com, promet ostalih je v primerjavi zanemarljiv.

In kaj se vidi iz statistik prejšnjega mesca? Jah, obiska je vedno več, na žalost pa samo 20% novih obiskovalcev. S kope.si še vedno največ obiskovalcev vidi informacijski drsnik, na drugo mesto pa se prebija podsvojostreho.net, ki je uvedel našo Vremensko Napoved. Lepo. Lučka in Muza sta še vedno kar dosti visoko, ljudje iščejo mpetrije. Pa jih ne dobijo pri nas. Nam pa kar veselo izpolnjujejo glasbene želje. Geografske pozicije vremenskih postaj so kar dobro obiskane, kar me veseli. Na žalost nimajo vse postaje čisto natančnih koordinat. Lista vseh obiskov je dolga, nekateri najdejo stvari za katere še sam ne vem več, da jih imamo.

Seveda pa je tule samo tisti obisk, ki ga štejem z urchin skripto za Google Analytics. Vse ostalo bo v awstats statistiki. Sicer pa poglejte sami.

 

Pravzaprav niti ni slabo. A še veliko dela me (nas) čaka. Predvsem HeliUm, ki gre počasi. Pa en kup razvoja za ZEVS in podobno. Ojej, do novega leta ne bomo prav nič počivali. In naprej najbrž tudi ne.

Tags:

tehnika

Dodaj komentar

biuquote
  • Komentar
  • Predogled
Loading

AVTOR

Blog Podkleteno Nebo pišem Aleš Kermauner. Preko njega skozi osebno opažanje sveta skušam nekaj povedati. Včasih mi uspe, večkrat ne.

ZADNJE S TERENA

KRTINA V ŽIVO

OBJAVE

KOMENTARJI

Comment RSS

VREMENSKA NAPOVED ZEVS