Kače na ležalniku

Nekoč so nas na morju preganjale kače. Ker smo se jih bali, smo bežali pred njimi v nove in nove kampe. Pa so bile tam pred nami. Zato sem včeraj naredila prijateljsko gesto. Kače sem raje božala in jih nosila na rokah. Morda mi zato letos ne bodo več silile v naročje. LOL

Je pa nekaj fantastičnega v živalskem vrtu. Novo, lepo, izvirno otroško igrišče, čisto iz lesa. Sredi gozda. Celo peskovnik v kombinaciji z vodo imajo. Vse to, naokrog pa še ležalniki za starše. Čista desetka, priznam.

Tags:

kaos

Komentarji (2) -

sparkica , on 1. 06. 2009 12:33:42 Said:

Hihi, ležalniki so dejansko del živalskega vrta Laughing Malecki lahko tako vidijo, v kake "velike živali" se bodo preobrazili Laughing Zanimiva izkušnja tole s kačami, ni? Tudi sama sem mislila, da so hladne in spolzke in sluzaste ... dokler nisem pestovala pitonov, celo albino pitona. Ja, ni vse tako, kot zgleda na prvi pogled. Tudi ležalniki ne ;)

Hana , on 1. 06. 2009 19:35:45 Said:

Tole z ležalniki je super zadeva. Velikokrat starši silijo otroke stran od igral enostavno zato, ker se nimajo kam dati. Nekaj časa že stojiš tam zraven, potem pa postane mučno.

Kače so pa čisto presenečenje. Priznam, da se jih bojim. Pa vendar so nam prinesli ameriškega rdečega goža - ki je zelo lep in pisan in ima 150 do 200 zob v ustih ;) in je popolnoma nenevaren. Res sem si želela prav premagati odpor in strah, ki me je res minil takoj, ko sem se ga dotaknila. Tako svilnat otip in tako mehak je bil, da so me je v trenutku minila vsa čudna nagnjenja, ki sem jih do sedaj gojila do kač.

Dodaj komentar

biuquote
  • Komentar
  • Predogled
Loading