Nalepke

Spet sem padla na foro. Tisoč sedemsto enajstič, se mi zdi. Na isto foro, ki jo trgovci ne zmerejo preseči niti v tridesetih letih. Odkrar so izumili samolepilne nalepke. To, da obstajajo tudi takšne, ki se dajo zlahka odstraniti, tega naši trgovci še niso vzeli. Vsaj zdi se mi tako.

Od nekdaj se jezim, pa nič ne pomaga. Jaz sem tista, ki vseeno kupuje, čeprav že v trgovini vidim, da zadeva ne bo šla dol. Da pa so nalepke na najbolj nemogočih mestih, tega pa sploh ne razumem. Nalepka na knjigi, kjer prekriva ime avtorja ali pa nalepka na ovitkih za zvezke na sprednji strani ali pa nalepka na kozarcih za piknik (takrat sem nesla vse skupaj nazaj v trgovino, pa še priznali so reklamacijo), pa nalepke na labelu, da se potem popa v žepih umazanija, pa nalepke povsod, kjer jih ni treba.

Tako kot včeraj, na temle plastičnem prozornem pladnju. Saj je res poceni, pa to spremeni bistvo, da je zaradi nalepke uničen?

Še vprašala sem, če tale nalepka gre dol, pa so mi zatrdili, da samo pošpricaš s čistilom za šipe, potem pa obrišeš z brisačko. Ja pa jade! Že dva dni namakam, sedaj sem seveda v obupu že zdrgnila s gobico, rezultat pa je viden na 20 m. Uničeno.

Jaz pa še kar verjamem, da so gor tiste nalepke, ki jih zlahka odlepiš, so narezane, da gre samo cena dol ali kaj sličnega. Do naslednjič!

Tags:

kaos

Komentarji (5) -

Sandi , on 6. 09. 2008 13:25:50 Said:

Papirnato brisačo namoči v nitro razredčilo in podrgni po ostanku lepila, pa bo šlo dol. Če nimaš zazredčila lahko uporabiš tudi WD-40 ali pa bencin.

Hana , on 6. 09. 2008 19:41:06 Said:

Na nitro razredčilo res nisem pomislila. Včasih sem uporabila aceton, pa takrat uničim še nohte zraven. No, hvala.

piskec , on 7. 09. 2008 11:48:12 Said:

Jah, ne vem, kako so dobri skupaj bencin/wd40/nitro in plastika... Se mi  zdi, da bo šel v tem primeru pladenj pa, pa...

Sandi , on 7. 09. 2008 14:48:06 Said:

Ne bi šel. To metodo uporabljam že vrsto let, pa se mi ni še nobena plastika začela topiti. Saj narediš hitro. Tako plastika še ve ne, kaj se ji je zgodilo. Zoprnega lepila pa ni več Smile

wega , on 7. 09. 2008 15:25:58 Said:

Mislim da so zadevo do perverzne popolnosti pripeljali pri ikei. Ne. Niti nitrorazredčilo ni pomagalo. Šlo je za rostfrei posodo in lahko si mislite, kako lepo izgleda sedaj, ko so nalepke še posmojene.

Dodaj komentar

biuquote
  • Komentar
  • Predogled
Loading