Kaj praviš?

Ko naš tamauček pravi: "Kaj si rekla?" ali pa kar presliši vsa dobro namerna navodila in ne sliši ne na prvo ne na drugo uho, ne gre za klasično potegavščino navihanih otrok. Včeraj sva dobila potrdilo, da je moj sum pravilen in da naš otrok dejansko ne sliši dobro. Še več, sliši izredno slabo.
 
Ker še ni nič zamujenega in je to le posledica stalne pristnosti sluzi v njegovih slušnih kanalih, se bomo morali čez zimo še bolj izdatno truditi s čiščenjem nosu. Če ne bomo uspešni, nas glede na čakalne dobe, ki so za ta poseg okroglih sedem mesecev, čaka operacija na stenah bobničev. V istem paketu nas čaka še logoped, saj mali zaradi težav tudi slabše razvija govor.
 
Na žalost, to izkušnjo v družini že imamo, saj ravno tako ni bilo prizaneseno starejšemu otroku. Me pa zanima, kdaj in na katerem sistematskem pregledu bi strokovne službe ugotovile odstopanje od normale. Zaenkrat greva po poti zdravljena izključno na mojo iniciativo pridobivanja napotnic in naročanja k specialistom.
 

Tags:

kaos

Komentarji (2) -

Vreme , on 10. 10. 2007 19:00:17 Said:

Še dobro, da imate nekaj izkušenj s tem. Otroci včasih tako ali tako določenih stvari ne slišijo radi. Dobro da ste bili pozorni in ubrali kar svojo pot!!

Hana , on 10. 10. 2007 21:01:58 Said:

Bolje bi bilo, če jih ne bi potrebovali, ne prvič ne drugič.

Dodaj komentar

biuquote
  • Komentar
  • Predogled
Loading